Inställd tävling Svenskacupen

Karlstad har tyvärr meddelat att de måste ställa in sin deltävling av Svenskacupen. Vi jobbar för att hitta en ny arrangör.

Kommentarer

Bild för Yvonne Pettersson

Sååå tråkigt! Borde inte vara ok att ställa in när man tagit uppdraget att arrangera en tävling. Sen beror det väl på orsaken att ställa in förstås. Hursomhelst så drabbar det ju dom aktiva o det är ju väldigt synd!

Ska de bli en upprepning på ifjol igen? Snart har vi inga tävlingar kvar. Jag är en aktiv förare och detta drabbar mycke när man redan sökt ledigt på jobbet, planerat med familjen å sen blir de inga tävlingar. Hur kan dom bara få dra sig ur?

Köra Crosskart i VR Det finns så klart inget som slår verklig körning men ibland går det inte att köra av en eller annan anledning. Då är det tur att det finns telefoner och VR glasögon. Ladda ner det här gratisspelet till en någorlunda pigg Android telefon. Du behöver installerar Google Cardboard App också. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arfishstudios.crosskarticeracingvr Båda är gratis. Det går att spela både med och utan VR och man kan tävla mot varandra över WiFi. Ett tips är att använda en Bluetooth joystick så är det enklare att styra i VR.
Bild för FrankLok

Good day