Utlåtande från styrelsen

Utlåtande Förarföreningen Svensk Crosskart efter Styrelsemöte/Telefonkonferens 2020-03-15.

 

Vi har beslutat att öppna en egen Facebookgrupp parallellt med Gruppen Svenskcrosskart där vi kommer att kommunicera sådant som är relevant för våra medlemmar

Denna sida kommer att vara vårt officiella organ jämte hemsidan svenskcrosskart.se och kommer inte att godkänna annonsering/försäljnings inlägg och enbart relevanta diskussioner/kommentarer kommer att godkännas.

Så fort sidan är klar kommer vi att publicera detta på svenskcrosskart samt på vår hemsida. När vi får frågor via Facebook grupperna kan dessa ibland inte besvaras direkt då de kräver ett styrelsebeslut och därmed kan våra svar dröja till efter nästa styrelsemöte.

 

Vi har nu även en officiell e-postadress dit ni kan skicka era frågor, ideér och åsikter forarforeningen.svenskcrosskart@outlook.com vi kommer att kontrollera inkorgen dagligen men svaren kan dröja tills efter nästa styrelsemöte om de kräver styrelsebeslut.

 

Våra regelverk för Svenska cupen och Sprint cupen är nu klara och finns publicerade på hemsidan under fliken Regler.

 

Regelverket för 85cc Cup ligger under SBF och kommer att publiceras hos dem så fort det är klart.

 

Vi har även tagit upp ämnet kring tävlings samarbete med STEC och Enkelbilsport/ Arenasport.

Våra reglementen ligger under SBF och vi kan därmed inte samarbeta med dessa tävlingar som inte går under SBF. Förare som vill köra dessa fristående tävlingsserier får givetvis göra detta men Förarföreningen kommer ej att ha något samarbete med dem.

 

Vi hoppas att vår tävlingssäsong 2020 inte blir påverkad allt för mycket av pågående covid-19 utbrott men kan konstatera att Folkhälsomyndighetens beslut om folksamlingar om 500 personer sträcker sig minst två månader framåt i detta skede och kan komma att förlängas. Vi lägger därför arbetet att få in nya arrangörer i år på is men börjar redan nu att arbeta med nästa års tävlingar och arrangörer.